Emaitzak: 9

ES EU
Administrazioa eta kudeaketa (1)
¿Podrías poner algún ejemplo relacionado con tu ciclo formativo? Jar al dezakezu zure trebakuntza-zikloarekin erlazionatutako adibide bat?

Materiala: RSCCAST (Giza baliabideak eta erantzukizun sozial korporatiboa)

Instalatze eta mantentze lanak (1)
Coordinación de contenidos del ciclo formativo: Heziketa-zikloko edukien koordinazioa:

Materiala: Ur bero sanitarioko instalazioak

Animazio turistikoa (1)
No obstante lo anterior, el currículo del ciclo formativo de grado superior conducente a lograr el título de Técnico Superior en Animación Sociocultural y Turística cubre los conocimientos necesarios para para superar cualquiera de los requisitos solicitados actualmente para desempeñar esta profesión. Aurrekoa gorabehera, Animazio Soziokulturaleko eta Turistikoko Goi Mailako Teknikariaren titulua lortzeko goi-mailako prestakuntza-zikloko curriculumean jasotzen dira lanbide honetan aritzeko eskatzen diren baldintzak gainditzeko jakintzak.

Materiala: Animazio turistikoa

Zehar-lerroa (1)
Cada ciclo formativo se distribuye en dos cursos, con una duración de 2000 horas de formación. Heziketa-ziklo bakoitzak bi ikasturte ditu, eta 2.000 ordukoa izaten da.

Materiala: Sistemen integrazioa

Ostalaritza eta turismoa (4)
Gestión de la producción en cocina responde a un módulo con la misma denominación y recoge una parte importante de los contenidos que se estudian en el ciclo formativo de Técnico Superior en Dirección de Cocina. Sukaldeko ekoizpenaren kudeaketa izen bereko moduluan erabiltzeko liburua da, eta Sukalde-zuzendaritzako goi-mailako teknikariaren prestakuntza-zikloan ikasten diren edukien zati handi bat biltzen du.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Cabe destacar también que gran parte de los contenidos de la obra son complementarios a aquellos pertenecientes a otros módulos del mismo ciclo formativo; con ello se pretende interrelacionar los distintos módulos entre sí para así ofrecer una visión global del ciclo formativo sin restarle importancia a ninguno de los módulos que lo constituyen. Lan honetako edukietako asko prestakuntza-ziklo bereko beste modulu batzuetako edukien osagarriak dira; horrela, hainbat modulu elkarren artean lotu nahi dira, prestakuntza-zikloaren ikuspegi orokor bat emateko, hura osatzen duten moduluetako bakar bati ere garrantzia kendu gabe.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

En este punto se calcula la obtención del beneficio bruto o margen bruto de explotación, el precio de venta al público teórico y real, el Impuesto Sobre el Valor Añadido (IVA), el precio final redondeado y el Food cost, a estudiar más profundamente en otros módulos profesionales del presente ciclo formativo. Atal horretan, hauek kalkulatzen dira: ustiapenaren mozkin gordina edo marjina gordina; publikoarentzako salmenta-prezio teorikoa eta benetakoa; balio erantsiaren gaineko zerga (BEZ); amaierako prezio biribildua; eta food costa. Azken hori sakonago azalduko da heziketa-ziklo honetako beste prestakuntza-modulu batzuetan.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

En este punto se calcula la obtención del beneficio bruto o margen bruto de explotación, el precio de venta al público teórico y real, el Impuesto Sobre el Valor Añadido (IVA), el precio final redondeado y el Food cost, a estudiar más profundamente en otros módulos profesionales del presente ciclo formativo. Atal horretan, hauek kalkulatzen dira: ustiapenaren mozkin gordina edo marjina gordina; publikoarentzako salmenta-prezio teorikoa eta benetakoa; balio erantsiaren gaineko zerga (BEZ); amaierako prezio biribildua; eta food costa. Azken hori sakonago azalduko da heziketa-ziklo honetako beste prestakuntza-modulu batzuetan.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx